Vi är välrenommerade takläggare

Håller ni på och ser om ert hus? Behöver ni ett nytt tak eller kanske det räcker med en tillsyn och mindre underhåll? Vi takläggare byter, lägger, lagar och besiktigar tak både höst, vinter, vår och sommar.

Vårt nordiska klimat ställer extra höga krav. Därför jobbar vi takläggare bara med material av högsta kvalitet. Ett tak lagt av oss håller därför i många år. Dessutom lämnar vi alltid en garanti på vårt arbete. Vi arbetar i de flesta material som tegel, plåt, papp och betong. med flera.

För oss takläggare är alla uppdrag lika viktiga oavsett storlek. Behöver garaget nytt tak, eller kanske flerfamiljshuset? Litet som stort så kan vi göra jobbet.

Ett nytt tak höjer värdet på fastigheten

Är ni osäkra på vilket skick ert tak är i kan vi takläggare hjälpa till och besiktiga det. Besiktigar man sitt tak årligen, och kontinuerligt underhåller det tills det måste bytas, kan man spara stora pengar. Ett tak som inte håller tätt kan orsaka fuktskador på fastigheten. Därför är det av största vikt att ha koll på sitt tak. Ett nytt tak är en stor utgift, men det höjer även värdet på fastigheten. Dessutom brukar man få ner värmekostnaden då man byter tak, särskilt om man tilläggsisolerar. Vi kan hjälpa er att både isolera och att lägga nytt tak. Välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Låt våra takläggare komma på ett kostnadsfritt hembesök

När ni anlitar oss får ni en personlig projektledare som håller i arbetet och som ser till att den tidsplan som vi sätter upp tillsammans hålls. Vår målsättning är att det alltid ska vara enkelt att beställa och få ett nytt tak. Funderar ni även på att byta typ av takmaterial så hjälper vi gärna till med goda råd. Husets konstruktion och takets lutning spelar in i val av material. Likaså hur de andra husen i området ser ut och från vilken tidsepok huset är. Vi kan allt om tak och bidrar gärna med vår expertis. Vi kommer gärna på ett kostnadsfritt hembesök för att diskutera fram de bästa taklösningarna för er.