Om oss

Vi är ett gäng stolta och engagerade takläggare med stor erfarenhet. Vi lägger tak i alla slags material som exempelvis tegel, papp, betong och plåt. Vi är medlemmar av Plåtslageriernas Riksförbund och kan kvalitetssäkra både byggprojekt och plåt enligt PLR:s kvalitetssäkringsplan. Vi har lagt många såväl stora som små tak åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Vi åtar oss med glädje alla slags takarbeten.

Ofta har våra kunder fått oss rekommenderade från andra. Litet som stort levererar vi alltid ett väl utfört jobb inom utsatt tid. Det är viktigt för oss att ni känner er trygga med att anlita oss.

Vi vägleder er genom de olika beslut en renovering eller ny takläggning kräver. Våra takbyggen är prisvärda och professionellt utförda, och de har lång hållbarhet.

Vi bryr oss verkligen om vårt arbete och vill att alla våra kunder ska bli nöjda, och vi är stolta över vår hantverk.

Det händer hela tiden nya spännande saker inom arkitektur och byggnation. Även takmaterial utvecklas och det kommer hela tiden nyheter. Som exempelvis plåttak som liknar de klassiska tegeltaken men som består av större bitar av plåt med mönster av tegel. Vi ser till att hela tiden hänga med i utvecklingen och utbildar oss regelbundet. Vi arbetar bara med högkvalitativa material för längsta möjliga hållbarhet. Lång hållbarhet återspeglas i vårt miljötänk, och vi sorterar och återvinner även allt material. För oss är det viktigt att tänka långsiktigt, både för våra kunder, som vi vill ska få bästa möjliga kvalitet på sina tak, och även för miljön.